Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους φαίνεται πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους…

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει σήμερα φινάλε με το Pop Up στον Alpha και από την έναρξη της εκπομπής ευχαριστεί τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, λίγο μετά το διαφημιστικό διάλειμμα έκανε και μια ιδιαίτερη αναφορά στον Snik, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους φαίνεται πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους…

«Με αφορμή το σήμα της έναρξης, το τραγούδι που ακούσαμε και ακούμε κάθε φορά με το που ξεκινάει η εκπομπή… Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη, τον Snik όπως τον γνωρίζετε εσείς που μπήκε στη διαδικασία, άνοιξε το studio του, που έφερε τους παραγωγούς μουσικής, που το έζησε από την αρχή, έγραψε πέντε έξι κομμάτια, με άφησε να το τραγουδήσω. Κατέληξε λίγο σαν κλαρίνο, μπουζούκι.

Οπότε μας έκανε πραγματικά την τιμή, μας έδωσε τη χαρά να το πει ο ίδιος. Είναι όντως τραγούδι του Snik, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ευχαριστούμε Snikare! Σε αγαπάμε!» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο για το πως πέρασε αυτή η σεζόν και η αναφορά στην εκπομπή η παρουσιάστρια δήλωσε: 

«Έτσι όπως είμαστε εδώ μαζεμένοι, αγαπημένοι, μια ωραία παρέα, κανονική, αληθινή θα ευχαριστήσω και εσάς όπως και όλους τους άλλους πίσω. Ξέρω πολύ καλά, πόσο με έχουν στηρίξει και αγαπήσει και πραγματικά το είχα πολλή ανάγκη σε μία χρονιά πολύ δύσκολη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ανθρωπότητα.

 Πολλοί άνθρωποι περνάμε δύσκολα, όλοι οι άνθρωποι κάποιες φορές είμαστε χαρούμενοι, κάποιες φορές κλαίμε, κάποιες φορές ερωτευόμαστε, κάποιες φορές χωρίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας λόγω των καταστάσεων. Είμαι πολύ τυχερή, πολύ χαρούμενη που ήσασταν δίπλα μου, που με δεχτήκατε χωρίς καμία εμπειρία, χωρίς καμία παρακαταθήκη, χωρίς κανένα βιογραφικό. Είναι πολύ σημαντικό.

 Όταν με βλέπατε στενοχωρημένη ή χαρούμενη ποτέ δεν με εκθέσατε, ποτέ δεν με στενοχωρήσατε και οφείλω να σας το πω. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά και νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις. Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, άγχος, έχουμε αγάπη και προσπαθούμε. Και έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που αντί να μας γυρνούν την πλάτη, μας κρατάνε από το χέρι».

Πηγή: parapolitika.gr