Οι δυο τους σε λίγο καιρό κλείνουν έναν χρόνο επανασύνδεσης και είναι έτοιμοι να διοργανώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο ησυχαστήριο τους, στα Κουφονήσια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι γεμάτη από ευτυχία και δεν σταματά να χαμογελάει. Η κριτής του «My Style Rocks» βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της, και παράλληλα ζει τον έρωτα στο πλευρό του αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη, ο οποίος επέστρεψε στη ζωή της και την ισορροπεί απόλυτα.

Οι δυο τους σε λίγο καιρό κλείνουν έναν χρόνο επανασύνδεσης και είναι έτοιμοι να διοργανώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο ησυχαστήριο τους, στα Κουφονήσια.

Μπορεί να υπήρξαν φήμες για κρίση στη σχέση τους, ωστόσο όπως διαβάζουμε και στην εφημερίδα «Real News», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης βρίσκονται στα καλύτερά τους και η παρουσιάστρια ανυπομονεί για όλα τα όμορφα που της επιφυλάσσει η ζωή και φυσικά το φετινό καλοκαίρι.

Η επανασύνδεση με τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί σε πολύ νεαρή ηλικία της βγαίνει σε καλό και αυτό το προστατεύει όσο μπορεί, με το ζευγάρι να βρίσκεται εν αναμονή καλοκαιρινών διακοπών και στιγμών στην παραλία.

Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο, τυχαία 

«Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα, μάλλον μας πέρασε. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι, τυχαία συνέβη η επανασύνδεση. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο, τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε και πάλι μαζί. Βέβαια, δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα τότε το είχαμε ρίξει, δεν μας πέρασε και στο ντούκου ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί κι είμαι πολύ χαρούμενη» είχε εξομολογηθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Πρωινό Μας».

Μπορεί η ίδια να μην σκέφτεται τον γάμο για δεύτερη φορά, ωστόσο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο φιλικού της ζευγαριού στην Σαντορίνη.

Η κριτής του «My Style Rocks» αναδείχθηκε νικήτρια και κατάφερε να πιάσει την γαμήλια ανθοδέσμη, κάνοντας την αποκάλυψη μέσα από τα Instagram Stories της.

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί:Πηγή: parapolitika.gr