Η μικρούλα που όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη στο περιοδικό ΟΚ! θα πάρει το όνομα της μητέρας του Στέλιου Μανουσάκη, και θα ονομαστεί “Κατερίνα” δείχνει να τους έχει κλέψει την καρδιά και όλη τους η προσοχή έχει στραφεί πλέον σε εκείνη.

17 ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη για να αλλάξει και να ομορφύνει την καθημερινότητά τους. 

Η μικρούλα που όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη στο περιοδικό ΟΚ! θα πάρει το όνομα της μητέρας του Στέλιου Μανουσάκη, και θα ονομαστεί Κατερίνα δείχνει να τους έχει κλέψει την καρδιά και όλη τους η προσοχή έχει στραφεί πλέον σε εκείνη. Χθες μάλιστα, η παρουσιάστρια που πλέον ζει μόνιμα στη Ζυρίχη με τον αγαπημένο της μιας και αυτός εργάζεται εκεί, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της βόλτα με την κόρη της αλλά και τον σύντροφό της.

Ο Στέλιος Μανουσάκης μάλιστα, δεν έχασε και την ευκαιρία να καταγράψει με το κινητό του ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο το οποίο στη συνέχεια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Πηγή: parapolitika.gr