Ικανοποίηση για την ηλεκτρονική διαδικασία για τα ραντεβού εμβολιασμών, η οποία γίνεται μέσω της πλατφόρμας που δημιούργησε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εξέφρασε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ
Επισήμανε ότι επιμένει πάρα πολύ και παρακολουθεί καθημερινά τη διαδικασία του εμβολιασμού, δηλώνοντας ταύτόχρονα πολύ ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα αλλά και από τη διαδικασία.

«Το γεγονός ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι ηλεκτρονική, χωρίς χαρτιά, ότι εμείς πάμε στον πολίτη και ότι ο πολίτης δεν έρχεται σε εμάς, ότι παίρνει ένα μήνυμα, το επιβεβαιώνει, πηγαίνει, εξυπηρετείται με χαμόγελο και αισθάνεται, πιστεύω, και μια υπερηφάνεια. Είναι πολύ συγκινητικές ξέρετε οι εικόνες ειδικά των ηλικιωμένων συμπολιτών μας. Βάζουν τα καλά τους ρούχα και πηγαίνουν να εμβολιαστούν με 98% συνέπεια στα ραντεβού. Είναι άλλο ένα δείγμα εμπιστοσύνης. Η εμπιστοσύνη αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική την οποία πρέπει να χτίσουμε με τους πολίτες. Δύσκολα χτίζεται, εύκολα γκρεμίζεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. 

Πηγή: parapolitika.gr