Τα τέσσερα τραπέζια μπορούν να φιλοξενήσουν 16 άτομα

Το Γκουλμάργκ του Κασμίρ φιλοξενεί το πρώτο Igloo καφέ της Ινδίας και το μεγαλύτερο στην Ασία. Το καφέ που βρίσκεται στο χιονοδρομικό θέρετρο του Γκουλμάργκ και προσελκύει πλήθος τουριστών άνοιξε από το Kolahoi Green Group of Hotels and Resorts. Το πρώτο καφέ Igloo στην Ινδία είναι μια μοναδική εμπειρία και το εστιατόριο με πάγο κερδίζει τις καρδιές των επισκεπτών.

Το καφέ προσφέρει πολυτελείς σπεσιαλιτέ από το παραδοσιακό Κασμί Κέιχα, πρόβειο κρέας, κοτόπουλο μέχρι μενού για χορτοφάγους. Στο Igloo Café, μπορεί κάποιος να καθίσει και να δειπνήσει σε τραπέζια και παγκάκια από χιόνι.

Σύμφωνα με το Outlook India, οι επισκέπτες είναι ερωτευμένοι με το μέρος και επαινούν τόσο το φαγητό όσο και το σκηνικό. Η ζήτηση είναι τέτοια που αν κάποιος θέλει να το επισκεφθεί για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, πρέπει να κάνει κράτηση.

india-igloo-cafe

Άνοιξε για τους επισκέπτες στις 25 Ιανουαρίου και θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Ο Σιντ Βασεέμ Σαχ, ιδιοκτήτης, ασχολείται εδώ εδώ και πολύ καιρό στον ξενοδοχειακό κλάδο. Είπε ότι το 2017, είδε Igloo Café πλάτους 42 ποδιών στο Ζερμάτ της Ελβετίας, το οποίο προστίθεται επίσης στο Guinness Book of World Records.

Ο Σιντ εμπνεύστηκε και αποφάσισε να κατασκευάσει ένα καφέ σε τέτοια κλίμακα στο Γκουλμάργκ. Πρόσθεσε ότι η ιδέα του «χιονισμένου» καφέ είναι πολύ καινούργια στην Ινδία αν και έχει δοκιμαστεί επιτυχώς στη Φινλανδία, τον Καναδά, την Ελβετία και τη Νορβηγία, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το καφέ χτίστηκε σε 15 ημέρες από μια ομάδα 20 ατόμων που εργάστηκαν σε δύο βάρδιες. Έχει πλάτος 22 πόδια και ύψος 13 πόδια από μέσα και μπορεί να φιλοξενήσει 16 άτομα για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στα 4 διαθέσιμα τραπέζια.

Πηγή: parapolitika.gr