Ο Γάλλος πρόεδρος είχε δεσμευθεί να καλωσορίσει δύο YouTubers εάν κατάφερναν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 10 εκατ. προβολές

Στοίχημα με YouTubers έχασε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, και αναγκάστηκε να φιλοξενήσει μια «συναυλία» heavy metal στο προεδρικό μέγαρο, Ελιζέ.

Ειδικότερα, ο Μακρόν είχε δεσμευθεί τον Φεβρουάριο να καλωσορίσει στο Ελιζέ τους McFly και Carlito, δύο Γάλλους YouTubers με 6,5 εκατομμύρια ακόλουθους, στην περίπτωση που κατάφερναν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές σε βίντεο που προωθούσε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι McFly και Carlito κέρδισαν το στοίχημα και τους επιτράπηκε να τραβήξουν ένα βίντεο 36 λεπτών, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του το πρωί της Κυριακής είχε περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια προβολές.

Ο Γάλλος πρόεδρος και οι YouTubers ανταλλάσσουν ιστορίες κατά τη διάρκεια του σόου, που τελειώνει με μια βόλτα στους κήπους του Ελιζέ, όπου η γαλλική μπάντα Ultra Vomit έπαιξε μια ροκ εκδοχή του γαλλικού νανουρίσματος «Une souris verte».

Πηγή: parapolitika.gr