Τον κατηγορούν ότι επέλεξε να φύγει την πλέον ακατάλληλη στιγμή

Άνω – κάτω είναι ο βρετανικός Τύπος για τις πολυτελείς διακοπές του πρωθυπουργού της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, και μάλιστα , την ώρα που η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη με σωρεία προβλημάτων: από την κρίση καυσίμων έως τα προβλήματα στην αλυσίδα τροφοδοσίας ενόψει Χριστουγέννων.

 «Ποιος πληρώνει τις διακοπές του που κοστίζουν 25.000 λίρες την εβδομάδα;», διερωτάται η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επισημαίνοντας ότι, ο Bρετανός πρωθυπουργός έχει επιλέξει να πάει οικογενειακές διακοπές την πιο ακατάλληλη στιγμή.

 Μαζί με την έγκυο σύζυγό του την Κάρι Σίμοντς και τον γιο τους, ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται από την Παρασκευή στην ηλιόλουστη Μαρμπέγια στην Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας.

 Το πρωθυπουργικό ζεύγος της Βρετανίας έχει καταλύσει σε πολυτελή έπαυλη σε ορεινό χωριό που βρίσκεται μεταξύ της Μαρμπέγια, της Εστεπόνα και της Ρόντα, επτά χιλιόμετρα από τις ακτές, ενώ η διαμονή κοστίζει 25.000 λίρες την εβδομάδα.

 Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η συγκεκριμένη έπαυλη ανήκει στον υπουργό και στενό φίλο της συζύγου του, Ζακ Γκόλντσμιθ. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν ο Γκόλντσμιθ έκανε δώρο τις διακοπές στον πρωθυπουργό της Βρετανίας.

 Η έπαυλη διαθέτει ελικοδρόμο και μπορεί να φιλοξενήσει έως 13 άτομα

 Τα ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Μπόρις Τζόνσον και η οικογένειά του διαμένουν στους λόφους της Μαρμπέγια, στην οικία πολιτικού των Τόρις. Άνδρες ασφαλείας και αστυνομικοί φρουρούν νύχτα- μέρα την έκταση. Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του Τζόνσον εκτός Βρετανίας από πέρυσι που ξέσπασε η πανδημία.

 Η έπαυλη, γνωστή ως Τόρε Τραμόνες, διαθέτει το δικό της ελικοδρόμιο ώστε να διασφαλίσει στους διάσημους φιλοξενουμένους ότι θα φθάσουν και θα αναχωρήσουν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Η πολυτελής οικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει στα δωμάτιά της έως 13 άτομα.

Πηγή: parapolitika.gr