Ποιον ρόλο έκανε στο «Μικρό σπίτι στο λιβάδι»;

Η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και αποκάλυψε λεπτομέρειες της ζωής της που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστές.

Έτσι αποκάλυψε ότι η φωτογραφία του πατέρα της κοσμεί σε κεντρικό σημείο το κτίριο της ΕΡΤ καθώς υπήρξε ο ιδρυτής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ως μηχανολόγος ερχόμενος από την Ελβετία.

Επιπλέον, όπως είπε, πολλοί δεν γνωρίζουν ότι στη μεταγλώττιση της σειράς «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» είναι η φωνή της Λόρας! Ήταν η πρώτη της δουλειά και εκεί ήταν ηχολήπτης και ο Γιάννης Τριφύλλης, ο άνδρας της.

«Εγώ ήμουν 24 και αυτός 43. Είχαμε 19 χρόνια διαφορά. Τον θαύμαζα, ήταν καταπληκτικός ηχολήπτης και πολύ ωραίος άνθρωπος», είπε για τον άνδρα της, ενώ ανέφερε την αντίδραση των γονιών της όταν τους ανακοίνωσε ότι θα τον παντρευτεί.

Και συνέχισε: «Ο γάμος μου κράτησε 5 χρόνια. Μετά χωρίσαμε. Δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ. Χώρισα γιατί δεν ήμουν ερωτευμένη, αλλά παραμείναμε φίλοι. Δεν υπήρχε σεξουαλικότητα από την πλευρά μου. Ο Μάνος Χατζιδάκις μας είχε παντρέψει».

Για τους συντρόφους της ζωής της και για το παιδί

«Δεν ξαναπαντρεύτηκα ποτέ. Δεν έτυχε. Δεν είχα νιώσει ποτέ να βάλω στεφάνι με κανέναν. Δεν είχα μεγάλες σχέσεις όπως με τον Γιάννη. Αν ήθελα να κάνω παιδί το έκανα. Δεν είχα πρόβλημα να κάνω παιδί. Πάντα είχα ένα φόβο με τη γέννα. Ωστόσο, υιοθέτησα παιδί από τη Ρουμανία. Ήταν έρωτας και από τις δύο μεριές. Μέχρι να παντρευτεί έμενε μαζί μου».

Πηγή: parapolitika.gr