Η μικρότερη κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου αγαπάει την Ελλάδα και την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι

Η μικρότερη κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

 Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ανεβάζοντας αραιά φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με το όνομα «tgreece».

 Η ίδια διατηρεί δεσμό από το 2016 με τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, τον οποίο τον γνώρισε στην Καλιφόρνια. Το ζευγάρι δύο χρόνια μετά τη πρώτη του συνάντηση αρραβωνιάστηκε και η είδηση έγινε γνωστή από τη Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, η οποία ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram εκφράζοντας τη χαρά και την αγάπη της για τον σύντροφο της.

 Τον Μάϊο του 2020 είχε προγραμματιστεί ο γάμος του ζευγαριού στις Σπέτσες. Μάλιστα, το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού είχε επιλέξει κι ο αδερφός της Νικόλαος για να παντρευτεί την σύζυγο του, Τατιάνα Μπλάτνικ τον Αύγουστο του 2010.

 Τελικά, λόγω της πανδημίας το ερωτευμένο ζευγάρι ακύρωσε το λαμπερό του γάμο και αναμένεται να ανακοινώσουν πότε σκοπεύουν να ανταλλάξουν όρκους αγάπης και αφοσίωσης.

 Όλη η οικογένεια της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ περνάει μεγάλο χρονικό διάστημα στις Σπέτσες απολαμβάνοντας βόλτες στα σοκάκια, φαγητό στο αγαπημένο τους εστιατόριο και φυσικά κολύμπι.

 Απέναντι από τις Σπέτσες στο Πόρτο Χέλι ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία Γλύξμπουργκ έχουν επιλέξει να ζουν μόνιμα σε μια εντυπωσιακή έπαυλη.

 Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και όπως μαρτυρά η λεζάντα της φωτογραφίας το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

 Κάθε καλοκαίρι οι δυο τους φροντίζουν να έρχονται στη χώρα μας και δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους να παντρευτούν σε ελληνικό νησί.

Πηγή: parapolitika.gr