Τι αναφέρει το big mouth

Για μια πρόσφατη συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως ενημερώνει η στήλη βασικό αντικείμενο της επαφής των δύο ανδρών υπήρξε το διαχρονικό θέμα της πρόσληψης δικαστικών υπαλλήλων, για το οποίο μάλιστα το big mouth σχολιάζει ότι βρέθηκε λύση.

Τι αναφέρει το big mouth

Προ ημερών ο υπουργός Εσωτερικών, δικηγόρος στο επάγγελμα, Μάκης Βορίδης, συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα. Βασικό αντικείμενο της επαφής των δύο ανδρών υπήρξε το διαχρονικό θέμα της πρόσληψης δικαστικών υπαλλήλων. Μιλάμε για ένα διαχρονικό πρόβλημα που καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να ακουμπήσει. Βλέπετε οι υπουργοί Δικαιοσύνης για να έχουν ικανοποιημένους τους δικαστές, προχωρούσαν σε προσλήψεις δικαστών, αγνοώντας τις ανάγκες πρόσληψης δικαστικών υπαλλήλων. Ο Τσιάρας προσήλθε στο γραφείο του Βορίδη και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, μαθαίνω ότι βρέθηκε λύση. Η ταχύτητα έχει να κάνει και με την εμπειρία που διαθέτει ως νομικός ο υπουργός Εσωτερικών. Σε κάθε περίπτωση το θέμα δρομολογήθηκε με την κυρία Χαραλαμπογιάννη του υπουργείου Εσωτερικών να έχει λάβει τις απαιτούμενες οδηγίες.

Πηγή: parapolitika.gr