Η τραγουδίστρια υπερασπίστηκε με δηλώσεις της την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου J2US.

Τη δική της απάντηση στον Βαλάντη έδωσε η Σοφία Βόσσου σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο τραγουδιστής ο οποίος είχε πει πως οι κριτές του J2US δεν έχουν πτυχία μουσικής.

«Συγνώμη, όταν μιλάμε για τον κύριο Φασουλή, δεν θα σταθούμε εάν έχει πτυχίο μουσικής ή οποιοδήποτε πτυχίο! Ο κύριος Φασουλής έχει τα πτυχία του εδώ και χρόνια.

Όταν μιλάμε για την κυρία Βανδή, η οποία τόσα χρόνια είναι στην κορυφή και είναι σπουδασμένη μουσικά. Όταν μιλάμε για την κυρία Μπακοδήμου, επίσης.

Τη Βίκυ μου ξέχασα, Παναγία μου, το κορίτσι μου το γλυκό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου για να συνεχίσει: «Να μάθουμε πως, όταν μας κρίνουν, να κρατάμε αυτό που πρέπει και αυτό που δεν μας κάνει να το αφήνουμε.

Όταν συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο πράγμα και έχουμε μια κριτική επιτροπή που είναι μια χαρά επιτροπή. Αυτή τη στιγμή θα ζητήσουμε πτυχίο μουσικής από τον κύριο Φασουλή; Ντροπή».

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τον οποίο απάντησε με χαμόγελο: «Μια χαρά είναι, μια χαρά. Ότι θέλετε να ρωτήσετε, τον Ανδρέα, όχι σε μένα».

Πηγή: parapolitika.gr