Καρφιά ανάμεσα σε Σοφία Δανέζη και Ποσειδώνα Γιαννόπουλο στο «Love it».

Την Σοφία Δανέζη φιλοξένησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο πλατό του «Love It» το μεσημέρι της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Big Brotherθέλησε να βάλει τελεία στην «κόντρα» με τη νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη ενώ δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της προς τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Δείτε ακόμη:  Big Brother -Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη «καρφώνει» τη Σοφία Δανέζη λίγους μήνες μετά τη νίκη της (Βίντεο)

«Όσον αφορά την Άννα Μαρία, εγώ δεν έχω καμία κόντρα και καμία αντιπαράθεση πλέον. Έχουμε φύγει από το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι ήταν ότι υπήρχε τελείωσε εκεί πέρα. Τώρα αν μπούμε στη διαδικασία να λέμε ποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη και ποιος δεν πρέπει, είμαστε πάρα πολλά τα άτομα και νομίζω ότι είναι παράλογο.

Για να είμαστε δίκαιοι, επειδή ήμουν φανατικός τηλεθεατής του Big Brother, η Άννα Μαρία έχει λόγους να περιμένει μια συγνώμη από σένα. Από αυτό που εμείς έχουμε δει, θυμόμαστε ότι ήσουν αρκετά χειριστική προς άλλους παίκτες και οργάνωνες ψηφοφορίες πολλές φορές εναντίον της» τόνισε ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την τραγουδίστρια να αποκρίνεται αμέσως. «Και γω έχω λόγους να περιμένω μια συγνώμη, αλλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία από τη στιγμή που έχω βγει έξω».

Σ.Δ.: Υπήρχαν πράγματα που εσείς δεν βλέπατε!

Π.Γ.: Σοφία θυμάμαι και είμαι δίκαιος άνθρωπος, να ξέρεις.

Σ.Δ.: Δεν νομίζω να είστε δίκαιος.

Π.Γ.:Είμαι πάρα πολύ δίκαιος απλά δεν σου αρέσει η άποψη μου για εσένα. Είναι άλλο θέμα αυτό.

Σ.Δ.: Δεν με πειράζει καθόλου η άποψη σας. Δεν είστε δίκαιος, αλλά δεν πειράζει.

Ο διάλογος που σημειώθηκε ανάμεσα σε Σοφία Δανέζη και Ποσειδώνα Γιαννόπουλου χαρακτηρίζεται, αν μη τι άλλο, από «καρφιά» και σπόντες εκατέρωθεν…

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr