Η Σίσσυ Ζουρνατζή σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μίλησε για την κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της που έφτασε στα άκρα, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι το νοσοκομείο.

Για την κακοποίηση που φέρεται να έχει δεχτεί από πρώην σύντροφό της μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Σίσσυ Ζουρνατζή.

Η influencer που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Nomads», αναφέρθηκε στο πώς η σχέση με τον τότε σύντροφό της έφτασε στα άκρα, με αποτέλεσμα όπως είχε γίνει και τότε γνωστό να φτάσει μέχρι το νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη: Από το Nomads μοιράζει εγκεφαλικά με το ηλιοκαμμένο της κορμί (Εικόνες)

«Γνωρίστηκα με αυτόν τον άνθρωπο, όπως γνωρίζονται όλα τα ζευγάρια. Υπήρχε πολλή διεκδίκηση και συνεχόμενη θα έλεγα χωρίς να παίρνω κάποια ανάσα. Γοητεύτηκα και έκανα σχέση μαζί του.

Συμβαίνει. Το πρώτο σκηνικό ξεκίνησε την πρώτη με δεύτερη εβδομάδα. Ήμουν 26 ετών. Οι σχέσεις μου μέχρι τότε δεν είχαν κάτι παρόμοιο οπότε δε μπορούσα να καταλάβω αν αυτή η βία θα συνεχιστεί.

Είχα ακουστά κάτι αλλά τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο όλο αυτό με τη βία των γυναικών και πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Ντράπηκα τότε να μιλήσω ακόμα και στους γονείς μου γι’ αυτό το περιστατικό και το δούλεψα απλά μέσα μου.

Άρχισε να με ελέγχει σε όλα. Το δέχτηκα γιατί ήθελα να του δείξω ότι δεν του κρύβω και κάτι οπότε δε με ένοιαζε να παρακολουθεί τα social μου.

Δείτε ακόμη: Η Σίσσυ Ζουρνατζή του Nomads κατηγορεί τον πρώην της για κακοποίηση

Το διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να με αποκλείσει από τους πάντες, από τους φίλους και τις δουλειές μου. Δε με άφηνε να δουλεύω παρά μόνο στη δική του δουλειά, γιατί αυτή όπως έλεγε θα μου έδινε περισσότερα κέρδη απ΄ οπουδήποτε αλλού. Ήθελε έναν πλήρη έλεγχο. Δεν είχα πλέον φίλους» είπε.

«Κάποια στιγμή πηγαίναμε στο χωριό του και μου είχε βγάλει το κλειδί από τη μίζα με ταχύτητα γύρω στα 90 με 110, οπότε φανταστείτε τι μπορεί να είχε συμβεί. Μου βάζει σε δεύτερα ξανά το κλειδί, παίρνει μπρος το αυτοκίνητο και τραβάει το χειρόφρενο.

Ο λόγος ήταν μια διαμάχη – και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αντιδράω . Αυτό το σκηνικό κατέληξε στο να τον αφήσω στην Εθνική με τα πράγματά του αλλά επειδή τον λυπήθηκα γύρισα πίσω να τον πάρω.

Αυτή η σχέση κράτησε ούτε χρόνο. Γύρω στους 9-10 μήνες. Εκείνος ήταν μικρότερός μου, μου είχε κρύψει την πραγματική του ηλικία. Παρότι έμενα με τους γονείς μου, δεν ήξεραν κάτι. Κλεινόμουν στο δωμάτιό μου και απλά έβλεπαν ότι είμαι στεναχωρημένη».

«Η διάγνωση του δημόσιου νοσοκομείου είναι ότι είχα ραγισμένα πλευρά. Απλά εγώ άργησα να πάω στο νοσοκομείο. Είχα επιστρέψει από το Nomads. Πριν μου είχε δώσει και οδηγίες για το πως να συμπεριφερθώ μέσα στο παιχνίδι.

Βγαίνοντας, επειδή είχα πάρει την απόστασή μου, άρχισα να βλέπω κάποια πράγματα λίγο πιο καθαρά. Κατάλαβα ότι ήταν ένας άνθρωπος που τον ενδιέφερε μόνο το εγώ του και να έχει τον απόλυτο έλεγχο προς εμένα, παρεμβατικός, εκείνος να κάνει ότι θέλει και με όποιον θέλει και εγώ να μη μπορώ να βγω έξω. Βγήκα μια φορά και αυτό ήταν.

Τσακωνόμαστε πάλι για όλους αυτούς τους λόγους γιατί διεκδικούσα τα δικαιώματά μου. Σηκωνόμαστε από το κρεβάτι και εκεί που υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση νιώθω μια κλοτσιά. Ευτυχώς δεν είμαι μικροκαμωμένη διαφορετικά αυτή η κλοτσιά θα μπορούσε να μου είχε δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Δεν κατάλαβα ότι είχα σπάσει ή ραγίσει τα πλευρά μου. Νόμιζα ότι ήταν από το σοκ. Τις πρώτες βοήθειες τις δέχτηκα από τη μητέρα του. Στη μητέρα του είπε ότι απλά μαλώσαμε. Εκείνη δεν είπε τίποτα. Τον υπερασπίστηκε. Του πρότεινε να πάμε στο νοσοκομείο αλλά εκείνος δε δέχτηκε».

Όσο για το πως διαχειρίστηκε αυτό το περιστατικό εξομολογήθηκε: «Δε μίλησα σε κάποιον. Στην οικογένειά μου πήγα μετά από τρεις μέρες σε μια κατάσταση σαν ζόμπι. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει.

Η αστυνομία αν δεν είναι σοβαρός τραυματισμός και δεν έχεις μάρτυρα δε μπορεί να καταγραφεί το περιστατικό. Ήταν σαν να είμαι σε έναν λήθαργο και ξύπνησα. Ένιωθα το σώμα μου να πονάει… Δε φοβόμουν μη χάσω τη σχέση, φοβόμουν να παραδεχτώ στον εαυτό μου αυτό που μου συνέβαινε.

Πήγα στο σπίτι των γονιών μου και τους είπα τι έγινε. Ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν σε όλα. Δε χρειάζεται κανείς να φοβάται να μιλήσει. 

Η υπόθεση έχει πάρει αναβολή λόγω covid και μέσα στον Νοέμβριο θα εκδικαστεί.

Δεν έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα, το μόνο που ζητάω είναι μια συγγνώμη ούτε χρήματα ούτε τίποτα. Μέσα μου τον έχω συγχωρέσει το θέμα είναι ο ίδιος να συγχωρήσει τον εαυτό του.

Αν παραδεχτεί το λάθος του σημαίνει αυτόματα ότι έχει συγχωρέσει τον εαυτό του. Δεν έχω σκεφτεί να επικοινωνήσω με την νυν κοπέλα του. Είναι γνωστός στη Θεσσαλονίκη. Είχε γίνει γνωστό το θέμα, είναι δική της επιλογή να είναι μαζί του, εγώ βγήκα και τον κατήγγειλα δημόσια».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr