Η Σάλμα Χάγιεκ σε κάθε της εμφάνιση είναι εντυπωσιακή και τώρα, οι θαυμαστές της είχαν την ευκαιρία να ρίξουν κλεφτές ματιές στον γάμο της με τον Φρανσουά – Ανρί Πινό.

Η Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Πινό παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την 14χρονη Βαλεντίνα, η οποία μάλιστα ακολουθεί τα βήματα της μητέρα της.

Πολλές είναι οι φωτογραφίες διάσημων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από στιγμές της καθημερινότητας, αυτή τη φορά όμως μια σειρά από στιγμιότυπα δημοσιεύθηκε στο Instagram, από την ημέρα του γάμου της Σάλμα Χάγιεκ και του Φρανσουά Πινό.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο φωτογράφος Mario Testino, με αφορμή την κυκλοφορία του φωτογραφικού βιβλίου του με τίτλο «I Love You».

Στις αδημοσίευτες μέχρι στιγμής φωτογραφίες της Σάλμα Χάγιεκ φαίνεται να φορά ένα κομψό σατέν νυφικό, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν κότσο και το μακιγιάζ της είναι διακριτικό και φυσικό. Σε επόμενη φωτογραφία φαίνονται δύο κρεμασμένα νυφικά, σε ένα ασπρόμαυρο καλλιτεχνικό πορτρέτο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης ο φωτογράφος έγραψε: «Τα τελευταία 10 με 15 χρόνια έχω δώσει στους περισσότερους φίλους μου που έχουν παντρευτεί φωτογραφίες τους πριν πάνε στην εκκλησία. Αυτό ήταν το τέλειο δώρο γάμου. Η μαγική στιγμή που το ζευγάρι ετοιμάζεται να γιορτάσει την ένωσή του, περικυκλωμένο από ανθρώπους που αγαπά».

Δείτε τις φωτογραφίες της στο Instagram:





Πηγή: parapolitika.gr