Η σούπερ σταρ  Rita Ora με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου ειδικά φτιαγμένη  για την παρουσίαση του νέου της CD σε ένα από τα μεγαλύτερα  shows της Αυστραλίας  στο Sydney Mardi Gras 2021 Gay  pride.Μια δημιουργία  εμπνευσμένη  από την σημαία του ουράνιου τόξου της LGBT pride κοινότητας. Ένα κρυστάλλινο κορσέ body  διακοσμημένο  με 120,000 χιλιάδες κρύσταλλα στο χρώμα του αμέθυστου και ίδια γάντια κεντημένα με μωβ κρύσταλλα.

Το εντυπωσιακό  λουκ ολοκληρώνει  ένα ζευγάρι  πανύψηλες μπότες ,διακοσμημένο  με 20,000 χιλιάδες κρυστάλλους Swarovski στα χρώματα  του ουράνιου  τόξου.

Μια τεράστια φούστα από μεταξωτό Κρεπ τυπωμένη  με τα μοτίβα του Gay Pride flag με ουρά τριών  μέτρων,σκεπάζει  σαν έκπληξη την εντυπωσιακή  εμφάνιση της Ora  η οποία είναι διακοσμημένη  από ζώνη,  κόσμημα στις ίδιες αποχρώσεις….

Ο σχεδιαστής σε συνεργασία με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο, κατάφεραν για μία ακόμα φορά  να κάνουν μια μεγάλη συνεργασία  με μια από τις μεγαλύτερες hot ποπ σταρ του πλανήτη, συμπληρώνοντας  την λίστα με τα διεθνή ονόματα  όπου έχουν συνεργαστεί.

Επιλέγοντας ελληνικά  brands σε αξεσουάρ παπουτσιών και κοσμημάτων όπως την εταιρεία @shoesuro  και την Έλενα  Κιαμου  για την δημιουργία  στις μπότες και τον frangos jewelry για την κρυστάλλινη  ζώνη.

Πηγή: parapolitika.gr