«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό»

Την πρώτη του επίσημη δήλωση έκανε ο ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν,
λίγες μέρες μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς.

Θυμίζουμε, ότι ο Μπάλντουιν πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας όταν έκανε πρόβες μπροστά στην κάμερα με όπλο που θεωρούσε ότι είχε άσφαιρα. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά και ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Ειδικότερα, αμέσως μετά το τραγικό γεγονός κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του συγκλονισμένου Άλεκ Μπάλντουιν που έδειχνε έτοιμος να καταρρεύσει. Έκτοτε δεν είχε κάνει καμία δήλωση για το θάνατο της Χαλίνα, ωστόσο το Σάββατο αποφάσισε να μιλήσει σε δημοσιογράφους

Ο Μπάλντουιν είπε: «Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό».

«Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία 75 χρόνια; Αυτή είναι η Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν ξεφύγει, σχεδόν όλες δεν έχουν προκαλέσει κάποιο δυστύχημα» σημείωσε.

Πηγή: parapolitika.gr