Σπάνια εμφάνιση στο νησί των ανέμων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening του ολοκαίνουργιου  Sunset Cocktail Bar Restaurant “OPIA”, με ένα μαγευτικό δείπνο στη Μύκονο 

Ανάμεσα στου λαμπερούς καλεσμένους και η Ελένη Πετρουλάκη με τις 3 απο τις 4 κόρε ςτης (έλειπε η μεγαλύτερη, η 17χρονη Άννα Μαρία) που κέρδισε τις εντυπώσεις ε την εμφάνισή της! Απλή και γοητευτική έναε μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τα κορίτσια της.

 

Στο Opening Party παρευρέθηκαν πλήθος προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού καθώς και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες από τον καλλιτεχνικό κόσμο, fashion crowd και εκπρόσωποι ξενοδοχείων – εταιρειών pr concierge. Οι γνωστοί επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες, Μάνος Γαλανός, Θάνος Κολοκυθάς , Γιώργος Καράκαλος μαζί με τον συνεργάτη τους από το Miami επιχειρηματία Sofyen Ben Amara καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους, που έμειναν έκπληκτοι από το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα και τη μαγευτική θέα στο Αιγαίο!

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων και τεχνικών της ιαπωνικής γαστρονομικής κουλτούρας με τοπικά συστατικά, της νέας pop up συνεργασίας του “OPIA MYCONIAN MAJESTY” Bar Restaurant με το “KIKU” Restaurant, το νέου μενού του καταξιωμένου chef Νικήτα Κυρίτση, καθώς και μια πολυτελή εμπειρία στον χώρο του fine drinking, με μια πολυάριθμη λίστα cocktails.

H Ελένη Πετρουλάκη με τις μικρότερες κότρες της Ηλιάνα Ίβιτς-Δωροθέα Ίβιτς -Μίλα Ίβιτς

Γιώργος Ίντος- Ελένη Πετρουλάκη-Μάκης Τσέλιος-Χάρης Σιανίδης

Το Sunset Cocktail Bar Restaurant “OPIA”, μια άγονη και εγκαταλελειμμένη πλαγιά , πλάστηκε με απόλυτη φυσικότητα από την ίδια την πέτρα της γης και διαμορφώθηκε σε πολλαπλά συνεχόμενα επίπεδα. Ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς που έχει κάνει το σχεδιασμό, δημιούργησε ένα σκηνικό στην απλούστερη γήινη μορφή του, που διαμορφώθηκε έτσι ώστε να εξασφαλίζει την θέα σε όλους και σε όλα ,αλλά συνάμα να προσφέρει private γωνιές , άλλες πιο ήρεμες και άλλες πιο έντονες σε ένα σύνολο, όπου κυριαρχεί η ποιότητα ,ο σεβασμός στον επισκέπτη και κυρίως η πρόθεση για αξέχαστη διασκέδαση. Εικόνες εκπληκτικών χρωμάτων της δύσης εναλλάσσονται  με την γραφικότητα του φωτισμού της πόλης , εκεί όπου οι παλμοί σβήνουν για να ανασυνταχθούν πάλι σε πιο έντονο τόνο, όταν το “libido”  αρχίζει να μεσουρανεί .

Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης-Θάνος Κολοκυθάς-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου-Χάρης Σιανίδης-Μαρία Καλάβρια-Sofyen Ben Amara-Μάνος Γαλανός


 

Πηγή: parapolitika.gr