Η ξανθά καλλονή αποχώρησε από την Φάρμα

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
, ήλθον, είδον και απήλθον από την Φάρμα και βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένη στο Πρωϊνό ANT1.

Η ξανθιά καλλονή μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ANT1, προέβη σε αποκαλύψης για την σχέση του Ντούπη με την Κυριακή, αλλά και για το διαζύγιο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η Αλεξάνδρα για την συμμετοχή της στην Φάρμα δήλωσε: «Ήταν σοκ ότι με ψήφισε η Κυριακή. Εγώ ακόμα δεν ήξερα τα δωμάτια και τα παιδιά. Το λάθος ήταν δικό μου. Έπρεπε να μπω λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι. Δεν έχω λάβει ούτε ένα αρνητικό μήνυμα. Έδειξα ποια είμαι σε μικρό χρονικό διάστημα» και συνέχισε: «Νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέση Ντούπη με Κυριακή Κατσογρεσάκη. Ήταν πιο πολύ τηλεοπτικό. Άφησα με το γράμμα μου υποψήφια αρχηγό την Κάτια».

Στην συνέχεια η ίδια μίλησε για το πως την βλέπουν και την κρίνουν όλοι, αυτά τα χρόνια που έχει γίνει γνωστή, αποκαλύπτοντας ότι: «Με έχει ενοχλήσει όλα αυτά τα χρόνια ότι ο  κόσμος μένει μόνο στην επιφάνεια και δεν βλέπουνε την προσωπικότητά μου. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Μέσα σε δυο εβδομάδες ο κόσμος με κατάλαβε. Δεν είμαι μια ατσαλάκωτη Μπάρμπι. Είμαι πεισματάρα».

Τέλος η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε για το διαζύγιο της: «Έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι με τον Αριστομένη. Τώρα είμαστε σε φάση διαζυγίου. Το ολοκληρώνουμε. Είμαστε σαν αδέλφια. Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο είπα για τη Φάρμα ήταν ο Αριστομένης. Είμαι 28 χρονών. Θέλω να ζήσω μερικά πράγματα, την ελευθερία μου πριν ξαναπαντρευτώ. Θέλω να κάνω τρία παιδιά. Το ιδανικό θα ήταν να έχω γνωρίσει τον Αριστομένη λίγα χρόνια αργότερα. Τον γνώρισα στα 21 μου και συγκατοικήσαμε αμέσως».

Πηγή: parapolitika.gr