«Η ζήλεια είναι φυσιολογικό μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια», υποστηρίζει η Ματίνα Ζάρα, αφήνοντας σαφή υπονοούμενο για τοπν Λάμπρο Χούτο.

Η Ματίνα Ζάρα

έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων και για το χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο.

Δείτε ακόμη: Η ανάρτηση-«καρφί» του Χούτου μετά τις δηλώσεις της Ζάρα για τον χωρισμό τους (Εικόνα)

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους βγάζω το πρώτο μου σόλο ελληνικό τραγούδι. Ξεκινάμε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τον Θοδωρή Φέρρη και την Κατερίνα Λιόλιου. Το τραγούδι μου “Ελεύθερη κι ωραία” είναι ακριβώς αυτό που ζω αυτή τη στιγμή και με εκφράζει 100%.

Δείτε ακόμη: Ματίνα Ζάρα – Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χωρίσαμε με τον Λάμπρο Χούτο (Βίντεο)

Ήρθε ένας στο καμαρίνι μου με μονόπετρο και μου έκανε πρόταση γάμου και του λέω “φίλε, τώρα έφυγα από αυτή την κατάσταση“.

Στην επόμενη σχέση μου δεν θα βιαστώ. Η ζήλεια είναι φυσιολογικό μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια», είπε αρχικά η Ματίνα Ζάρα.

Δείτε ακόμη: Η Ματίνα Ζάρα ποζάρει γυμνή και πετάει το «καρφί» της (Εικόνα)

«Εγώ πήρα την απόφαση, ήταν δική μου επιλογή να συζητήσουμε γι’ αυτό το θέμα. Και αποφασίσαμε μαζί πως είναι καλύτερο και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr