Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ακριβά κομμάτια στην ντουλάπα της, τον Τάκη Ζαχαράτο, η σχέση της με την εκκλησία, το παιδί που δεν έκανε…

Για όλους και για… όλα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα η Ματίνα Παγώνη
. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα ακριβά κομμάτια στην ντουλάπα της, τον Τάκη Ζαχαράτο, η σχέση της με την εκκλησία, το παιδί που δεν έκανε…

«Κάνω shopping therapy. Μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσάντες και πρέπει να πω ότι ξοδεύω χρήματα και δεν είναι σωστό τόσο πολλά. Βέβαια και τα γυαλιά… Έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου» παραδέχεται η Ματίνα Παγώνη.

«Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι η λατρεία μου. Τον Σεφερλή δεν τον ξέρω. Τον γνώρισα τηλεοπτικά σε έναν διάλογο που είχαμε, δεν έχω πάει ακόμα να δω την παράσταση» συμπλήρωσε.

«Δεν μπορώ να πάω στην εκκλησία»

«Φυσικά πιστεύω στον Θεό. Βέβαια, πέρασα μία δύσκολη φάση τώρα με τον κοροναϊό και το θέμα της εκκλησίας γιατί ήμουν η πρώτη που είχα βγει και είχα πει ότι δεν πρέπει να κοινωνήσουμε. Εγώ στην εκκλησία δεν μπορώ να πάω και υπάρχει ένας λόγος, ότι δεν μπορώ να στέκομαι όρθια. Προτιμώ, όμως, να ακούσω όλες τις ψαλμωδίες από την τηλεόραση» λέει η Ματίνα Παγώνη, ενώ για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδί απαντά:

«Είχα την εξής άποψη, όταν κάνεις ένα παιδί το μεγαλώνεις. Άρα το παιδί πρέπει να έχει δίπλα τη μάνα του, όχι τον πατέρα του ή οποιονδήποτε. Εγώ αυτό δεν πρόκειται να το έκανα» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε