Η νεαρή παίκτρια και μητέρα δύο παιδιών μπορεί στη διάρκεια του παιχνιδιού και ειδικά στη φάση πριν την πρώτη της αποχώρηση να μην ήταν η αγαπημένη του κοινού αλλά στη ζωή μετά το ριάλιτι μαγειρικής, έχει καταφέρει να έχει φτάσει να έχει πάνω από 10.000 followers.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, η 29χρονη παίκτρια του MasterChef 5 ήταν εκείνη που έφτασε στους τρεις του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό μαζί με τον Διονύση Σαρακίνη.

Η νεαρή παίκτρια και μητέρα δύο παιδιών μπορεί στη διάρκεια του παιχνιδιού και ειδικά στη φάση πριν την πρώτη της αποχώρηση να μην ήταν η αγαπημένη του κοινού αλλά στη ζωή μετά το ριάλιτι μαγειρικής, η Μαρίνα έχει καταφέρει να έχει φτάσει να έχει πάνω από 10.000 followers.

Στην πρώτη audition η Μαρίνα που είχε πριν λόγο καιρό φέρει στον κόσμο την κορούλα της ενώ έχει και έναν μεγαλύτερο γιο, είχε ακόμα στο σώμα της τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τη Ντεμολλάι πλήρως ανανεωμένη και με ένα σώμα ζηλευτό.

Η Μαρίνα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και το καλοκαίρι με τα παιδιά της και «ξαναχτυπά» ποζάροντας με ένα κίτρινο μπικίνι.

Πηγή: parapolitika.gr