Συγκινητική στιγμή στο πλατό από τις Roomies.

Η Ελένη Δήμου ήταν η χθεσινή καλεσμένη στην εκπομπή Roomies με παρουσιάστριες την Κατερίνα Ζαρίφη, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαρία Σολωμού.

Η ερμηνεύτρια σε μία χαλαρή συζήτηση με τις τρεις τους αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι η κλασική Ελληνίδα μητέρα με κάποιες παραλλαγές αλλά και το όνειρο που είχε μικρότερη να φύγει στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια η ίδια χάρισε μοναδικές ερμηνείες μεγάλων της επιτυχιών αλλά ένα ήταν το τραγούδι που έκανε τις παρουσιάστριες να συγκινηθούν.

Το «Προσωπικά» έκανε την Μαρία Σολωμού να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όσο κι αν προσπαθούσε να το κρύψει με χαμόγελα.

«Ήθελα με χαρά να έρθω στην εκπομπή σας, γιατί ήξερα ότι θα είναι μια αυστηρώς γυναικεία υπόθεση» σημείωσε με νόημα η Ελένη Δήμου.

Όπως είπε, από 16 χρονών τραγουδάει επαγγελματικά, ενώ αποκάλυψε ότι στο δημοτικό τραγουδούσε στους συμμαθητές της.

Η τραγουδίστρια είναι 33 χρόνια μαζί με τον σύζυγό της. «Δεν είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, ελευθερία, σεβασμός» τόνισε.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον άντρα της ως το άλλο της μισό, ενώ είπε ότι δεν θα ήθελε να το δει να σκουπίζει. «Μέχρι πριν 10 χρόνια του πήγαινα το πρωινό στο κρεβάτι. Είναι το άλλο μου μισό».

Ακόμα, η Ελένη Δήμου, μίλησε για μια κουβέντα που της είχε πει ο αείμνηστος Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μου είπε: ‘’Δεν θέλω να στεναχωρηθείς ποτέ γιατί έκανες τραγούδια για 30 χρόνια μετά’’. Έτσι μου είχε πει ο Γρηγόρης».

Στη συνέχεια, η αγαπημένη τραγουδίστρια, με την ξεχωριστή φωνή, είπε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα τραγούδια της, όπως το «Κόσμε», το «Ετοιμάζω ταξίδι», το «Η ζωή είναι γυναίκα», το «Δεν με νοιάζει» και το «Προσωπικά».

Πηγή: parapolitika.gr