Η ηθοποιός και η Τζένη Μπαλατσινού είναι πολύ καλές φίλες και ήταν από τους λίγους καλεσμένους στον γάμο της

Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Μαρία Κωνσταντάκη
. Η ηθοποιός μίλησε για τις διακοπές της, τα νέα επαγγελματικά βήματά της ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να βαφτίσει το παιδί της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.
Η Μαρία Κωνσταντάκη και η Τζένη Μπαλατσινού είναι πολύ καλές φίλες και ήταν από τους λίγους καλεσμένους στον γάμο της με τον υπουργό υγείας. Όσον αφορά, λοιπόν, στο ενδεχόμενο να γίνει νονά του Κικίλια junior η Μαρία Κωνσταντάκη απάντησε αρνητικά, αφού όπως δήλωσε αποφεύγει τις κουμπαριές γιατί στο παρελθόν είχε τσακωθεί με ζευγάρι που είχε παντρέψει.

«Γενικά τις αποφεύγω τις κουμπαριές, γιατί έχω μία κουμπαριά που έχω τσακωθεί. Δεν είχα βαφτίσει, είχα παντρέψει. Και μετά έχω βαφτίσει ένα παιδάκι της κολλητής μου φίλης από το Πανεπιστήμιο. Δεν έχει γίνει καμία τέτοια συζήτηση. Επειδή και η Τζένη και ο Βασίλης είναι πολύ κοντά στην εκκλησία και επειδή ο πνευματικός πατέρας ή πνευματική μητέρα δημιουργούν μια ουσιαστική σχέση με τα παιδιά, είναι καλύτερη επιλογή να βρουν έναν άνθρωπο να είναι πολύ κοντά σε αυτό το πράγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κωνσταντάκη. Δείτε το βίντεο:

Πηγή: parapolitika.gr