Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη Ζυρίχη αγκαλιά με την μικρή Κατερίνα με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε μηνών από τότε που την καλοσώρισαν στη ζωή.

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε η Μαρία Ηλιάκη το πρωί της Παρασκευής αγκαλιά με την κόρη της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη Ζυρίχη αγκαλιά με την μικρή Κατερίνα με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε μηνών από τότε που την καλοσώρισαν στη ζωή. Μάλιστα στο εν λόγω στιγμιότυπο η Μαρία Ηλιάκη θήλαζε το μωρό της, σε μια καφετέρια της πόλης.

Με αφορμή αυτό το post λοιπόν, ήταν πολλές οι γυναίκες που της έστειλαν προσωπικό μήνυμα και θέλησαν να τη συγχαρούν που στηρίζει τον δημόσιο θηλασμό.

Η Μαρία Ηλιάκη ωστόσο ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί επ’ αυτού μέσα από τα stories της, στα οποία εξήγησε: «Μου στέλνετε πολλά μηνύματα “μπράβο σου που στηρίζεις τον δημόσιο θηλασμό”. Η αλήθεια είναι πως δεν ανέβασα αυτή τη φωτογραφία για να στηρίξω τον δημόσιο θηλασμό γιατί δε σκέφτηκα ποτέ ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ φυσιολογικό οπότε μου βγήκε πολύ αυθόρμητα.

Τις πρώτες φορές έβαζα ένα πανάκι και καλά για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια το μωρό αλλά δε το πολυήθελε οπότε σταμάτησα να της το βάζω. Δε σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ντρέπονται ή άνθρωποι που μπορεί να πουν “α γιατί θηλάζει αυτή δημόσια”, πολύ φυσιολογικό το θεώρησα γι’ αυτό και δε σκέφτηκα ποτέ αν θα το κάνω ή όχι».

Πηγή: parapolitika.gr