Δείτε όλα όσα είπαν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος από την καραντίνα στο σπίτι τους.

Σε καραντίνα στο σπίτι τους βρίσκονται η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος, οι οποίοι μίλησαν στο «Happy Day» με σύνδεση μέσω Skype, όπου και μίλησαν για τον κοροναϊό που περνούν και οι ίδιοι.

Η Μαρία Μπέη έχει βγει θετική στο τεστ που έκανε, ωστόσο, ο Δημήτρης Μπέλλος που δεν έχει κάνει το τεστ, έχει και αυτός συμπτώματα του ιού.

«Τώρα το περνάμε καλά, τις προηγούμενες μέρες δεν ήμουν καλά. Την προηγούμενη Τρίτη κάναμε το τεστ και ήμασταν αρνητικοί. Την Παρασκευή πήγαμε για τα αναγκαία ψώνια.

Σάββατο βράδυ άρχισα να εμφανίζω τα πρώτα συμπτώματα. Με πονούσε πολύ η μέση μου, είχα πόνους σε όλο το σώμα, είχα μπούκωμα, δεν είχα γεύση, αλλά δεν είχα ανεβάσει πυρετό. Έκανα μοριακό τεστ τη Δευτέρα και βγήκε θετικό.

Ο Δημήτρης δεν το έκανε γιατί δεν είχε συμπτώματα, αλλά από τη στιγμή που ζούμε στο ίδιο το σπίτι αργά ή γρήγορα θα κολλούσε και αυτός.

Αφού είδαμε ότι από χθες έχει συμπτώματα, λογικά και ο Δημήτρης είναι θετικός στον κοροναϊό. Τις πρώτες μέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Ακόμα και σήμερα δεν είμαι πολύ καλά», είπε η Μαρία Μπέη.

«Εγώ εμφάνισα συμπτώματα προχθές, το βράδυ της Τρίτης. Αυτή τη στιγμή έχω μπούκωμα, συνάχι. Τα περνάω πιο χαλαρά απ’ ότι η Μαρία, βέβαια νιώθω μια κόπωση», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Πηγή: parapolitika.gr