Δείτε τις φωτογραφίες από τη βάφτιση που δημοσίευσαν στο Instagram

Τον γιο της βάφτισαν μέσα στο σαββατοκύριακο η Μαντώ Γαστεράτο
υ και ο Νίκο Ισηγόνης και η συγκίνηση των δύο ήταν μεγάλη. Ο μικρός πήρε το όνομα Γιώργος, ενώ νονά του ήταν η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Μπάγια Αντωνοπούλου. Η βάφτισή έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό. Όμως η διακόσμηση ήταν παραμυθένια.

Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από την βάφτιση τις οποίες συνόδευσε με ένα συγκινητική κείμενο για τον γιο της: «Μια από τις πιο γλυκές ημέρες της ζωής μου. Να μας ζήσεις αστέρι μου! Γιε μου! Γιώργο μου! Στην ζωή μου έχω την ευλογία να έχω καλούς ανθρώπους δίπλα μου! Ανθρώπους με ζεστή καρδιά, που θα κάνουν το κατι παραπάνω για σένα, που θα σε φροντίσουν σαν να είσαι δικός τους άνθρωπος, που θα κάνουν αυτές τις όμορφες, ξεχωριστές ημέρες της ζωής σου να είναι παραμύθι… Σοφία μου, Νίκη μου, Στέλιο μου δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω! Το ζήσαμε σαν παραμύθι, εμείς οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι νονοί μας και τ’ αδέρφια μας! ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ…».

Φωτογραφίες, όμως, δημοσίευσε και η νονά Μπάγια Αντωνοπούλου στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, μην κρύβοντας κι εκείνη τη συγκίνηση της.

Πηγή: parapolitika.gr