Ένα καινούριο, ολόφρεσκο τραγούδι μας σερβίρουν οι Κλέλια Ρένεση και Νίκος Στρατάκης, λίγο μετά την είσοδο του 2021.

Έχει αέρα πελαγίσιο και μας ταξιδεύει στα βάθη του Λυβικού, εκεί που κατοικεί ο ήλιος, στη Γαύδο, στο νησί της Καλυψώς, στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης και του νου.

Στο σημείωμα της, η δημιουργός περιγράφει:

«Πριν από λίγα καλοκαίρια, μπήκα σ’ ένα καράβι και βγήκα σ΄ ένα μαγικό νησί. Θα καθόμουν μία βδομάδα, αλλά το νησί είχε άλλη γνώμη, και μαζεύτηκα μετά από ενάμιση μήνα. Με συνοδοιπόρους ένα ζευγάρι σαγιονάρες, ένα παρεό και το σκυλί μου, έλιωσα κάθε κόμπο, κάθε φόβο και κάθε αμφιβολία. Το νησί μου χάρισε απλόχερα όλη τη γνώση, όλη την ομορφιά και τη χάρη του.

Μου χάρισε φίλους, μου χάρισε ήλιους και την μεγαλύτερη αγάπη που γνώρισα ποτέ . Φεύγοντας ήξερα ότι πρέπει να επιστρέψω και να του “επιστρέψω”.. ένα στιχάκι που σκαρφίστηκα κάτω από τον κέδρο που με φιλοξενούσε. Έγινε γρήγορα τραγούδι και με τη βοήθεια του υπέροχου φίλου Νίκου Στρατάκη βρήκε φωνή και χάρη.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να βγει αυτό το τραγούδι κάτω από τέτοιες συνθήκες, σχεδόν εχθρικές προς τους καλλιτέχνες και μάλιστα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.

Μα πάνω απ’όλα ευχαριστώ την μάνα γη, που έπλασε την Γαύδο, και μπόρεσα να βουλιάξω τα πόδια μου μέσα την άμμο της και την καρδιά της.

Κάτω τα χέρια από το παραδεισένιο νησί, κάτω τα χέρια από τους παρθένους παραδείσους του τόπου μας.
Είναι ό,τι μας έχει απομείνει από την αιωνιότητα.

Μόνο εκεί φαίνεται πόσο σύντομο είναι το πέρασμά μας από αυτόν τον πλανήτη.»

Η όμορφη ηθοποιός και ο Manu Chao, φέρεται να είναι ένα αντισυμβατικό “ζευγάρι” και όπως είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Η Κλέλια Ρένεση όμως έχει κι άλλους είδους ταλέντα, έκτος της υποκριτικής, να γράφει τραγούδια. Μας είχε εκπλήξει ευχάριστα με το «TI.PO.TA» που τραγούδησε μαζί με τον Manu Chao.

Επίσης, είχε προκαλέσει εντύπωση η συνεργασία τους με τον Σωκράτη Μάλαμα στο «Ti.po.ta: ANATOLI ( Ανατολή) Feat. Sokratis Malamas»

Αξίζει να αναφέρουμε και το τραγουδι «Έγια – Έγια» που έγραψε τους στίχους και το τραγουδήσαν ντουέτο με τον Σωκράτη Μάλαμα.

Τέλος, η Κλέλια Ρένεση εξήγησε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανου τους λόγους που δεν δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις, και είναι σπάνιο πρόσωπο στις στήλες Life style.

Πηγή: parapolitika.gr