Μαζί με Τζεφ Μπέζος, Έλον Μασκ, Μπερνάρ Αρνό και Μπιλ Γκέιτς – Η 40χρονη καλλονής μπήκε στη λίστα κυρίως λόγω της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας των επιχειρήσεων της KKW Beauty και Skims

Στο κλειστό κλαμπ των δισεκατομμυριούχων ανήκει η δημοφιλής τηλεοπτική προσωπικότητα και επιχειρηματίας, Κιμ Καρντάσιαν.

Αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός με τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, πλάι στο κύμα και φορώντας ένα από τα «καυτά» μπικίνι της, ενώ στην ανάρτησή της έγραψε μία λέξη: «Ευδαιμονία».

Η περιουσία της 40χρονης καλλονής φτάνει ύστερα από επιτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις το 1 δισ. δολάρια.

Σε εξωτική τοποθεσία με φοίνικες και αμμουδιά έκανε το δικό της… πάρτι καθώς το όνομά της βρίσκεται στην επικαιροποιημένη λίστα του Forbes με τους μεγιστάνες του πλούτου, Τζεφ Μπέζος, Έλον Μασκ, Μπερνάρ Αρνό και Μπιλ Γκέιτς.

Η «βασίλισσα του Instagram» μπήκε στη λίστα κυρίως λόγω της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας των επιχειρήσεων της KKW Beauty και Skims.

Η KKW Beauty ιδρύθηκε το 2017 και το μερίδιο της Καρντάσιαν στην εταιρεία ανέρχεται σε 500 εκατ. δολάρια.

Στην Skims το μερίδιο της φτάνει στα 225 εκατ. δολάρια. Η Κιμ Καρντάσιαν έχει στην κατοχή της επίσης πολλά ακόμα περιουσιακά στοιχεία σε μετρητά, επενδύσεις και ακίνητα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Κάνιε Ουέστ, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές.

Η Κιμ κράτησε, τελικά, την εντυπωσιακών διαστάσεων έπαυλη στην Καλιφόρνια, μετά το «χρυσό διαζύγιο».

Η περιουσία του Ουέστ, που επίσης βρίσκεται στη λίστα Forbes, ανέρχεται στα 1,8 δισ. δολάρια, με τη συντριπτική πλειονότητα του πλούτου του να συνδέεται με τις επιχειρήσεις ένδυσης.

Το 2019 και η 23χρονη αδερφή της Κιμ, Κάιλι, εντάχθηκε στη λίστα Forbes.

 

Πηγή: parapolitika.gr