Όσα αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά για το υποκριτικό της μέλλον

Η Καίτη Γαρμπή αυτή την περίοδο συμμετέχει ο κριτής στο House Of Fame στον ΣΚΑΙ και σήμερα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε την αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία μίλησε για την συμμετοχή της στο μουσικό τάλεντ σόου, τα καλοκαιρινά της σχέδια, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη, την οποία δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

«Αν είχα δουλειά βραδινή δεν θα το αποφάσιζα να πάω στο House of fame. Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές θα είναι μόνο συν. Η αλήθεια λέγεται με πολλούς τρόπους διαλέγω να την πω με ωραίο τρόπο. Έχουν την ηλικία του παιδιού μου, δεν θα ήθελα κάποιος να πληγώσει τον Δημήτρη. Χτες μπήκα στο σπίτι και είδα όλα τα παιδιά. Ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά είναι σε εξέλιξη. Η παραγωγή δεν πήρε έτοιμους τραγουδιστές. Εγώ βαθμολογώ αυτό που ακούω από το ένα live στο άλλο» είπε.

Η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της πλάνα καθώς ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Όπως είπε θα επιτρέπεται κάποιος να χορέψει επί τόπου στη θέση του χωρίς να πιάσει τους δίπλα του.

Εξήγησε τι την οδήγησε στο υιοθετήσει «πόζες» στην πίστα και να εστιάσει στη φωνή της όταν όλοι γύρω της έκαναν σόου όπως είπε.

Για τον γιο της Δημήτρη η Καίτη Γαρμπή, δήλωσε: «Είναι ένα καλό παιδί που δεν χρειάστηκε να έχω συγκρούσεις μαζί του. Είμαστε παιδική χαρά αλλά όπου χρειαστεί να είμαστε σοβαροί, είμαστε» είπε για τον γιο της, Δημήτρη.

Θα την ξαναδούμε στην τηλεόραση; Όπως είπε έχει ένα ακόμα πέρασμα από τη «Μουρμούρα».

«Να γίνω ξαφνικά ηθοποιός; Και τι θα κάνουν οι ηθοποιοί. Εγώ αυτό κάνω, τραγουδάω. Ένα πέρασμα το κάνω. Έχω μια προτασάρα αλλά έχε χάρη. Μαζί με όλα αυτά που θα κάνω υπάρχει μια περίπτωση να κάνω ένα γύρο σε πολύ ωραία θέατρα που θα έχω έναν ρόλο».

Πηγή: parapolitika.gr