«Αυτά που άκουσα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»

Το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς μίλησε για τη ζωή της εκεί ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ντόρο που δημιουργήθηκε την περίοδο των γιορτών για τους επώνυμους που είχαν βρεθεί στο Ντουμπάι για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν ξεχωριστά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Διαβάστε τι δήλωσε…

Ιωάννα, το τελευταίο διάστημα ζεις μόνιμα στο Ντουμπάι;

Βρίσκομαι εδώ και έναν μήνα στο Ντουμπάι γιατί είναι η μόνη αγορά που είναι ανοι­χτή αυτή τη στιγμή. Και θα παραμείνω εδώ μέχρι να ανοίξει η αγορά και στις υπόλοιπες χώρες, γιατί είναι πολύ δύσκολο αυτή την περίοδο για ένα μοντέλο να δουλέψει στο Λονδίνο, το Παρίσι ή το Μιλάνο. Κα­ταρχάς θα ήθελα να πω ότι μπορεί το Ντουμπάι να είναι ανοιχτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρ­χουν μέτρα προφύλαξης. Και εδώ κυκλοφορούμε με μάσκες παντού, και στις φωτογραφίσεις και στα κάστινγκ και στα μαγαζιά και στον δρόμο. Απλά τα μαγαζιά είναι όλα ανοιχτά. Τηρούμε τις αποστάσεις, στα καταστήματα εστίασης είμαστε όλοι καθιστοί και απαγορεύεται ο συνωστισμός. Το Ντουμπάι αυτή την εποχή λειτουργεί περίπου όπως η χώρα μας το καλοκαίρι. Και, βέβαια, για να έρθει κανείς εδώ θα πρέπει να έχει αρνητικό τεστ 72 ωρών.

Τις ημέρες των γιορτών υπήρξαν διαφημι­στικές καμπάνιες με σύνθημα «Ελάτε, είμα­στε ανοιχτά» που προέτρεπαν τον κόσμο να έρθει στο Ντουμπάι για την αλλαγή του χρόνου. Ανάμεσά τους βρέθηκαν εκεί και αρκετοί διάσημοι Έλληνες, που στη συνέ­χεια δέχτηκαν σκληρή κριτική. Δεν σου κρύβω ότι τις ημέρες των γιορτών φοβό­μουν να κυκλοφορήσω. Ακόμα και στο Nammos, όπου ήμουν καλεσμένη, πήγα με επιφύλαξη, παρό­λο που ήταν συγκεκριμένες οι θέσεις που μπορού­σαμε να καθίσουμε και τα τραπέζια είχαν απόσταση μεταξύ τους. Όταν παντού στον δρόμο βλέπεις πολύ περισσότερο κόσμο από ό,τι συνήθως, δεν μπορεί να μη φοβηθείς. Ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος και όλος ο κόσμος να ήρθε στο Ντου­μπάι για διακοπές. Πάντως, αυτά που άκουσα, ότι όλοι ήμασταν όρθιοι και χορεύαμε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ήσουν υποχρεωμέ­νη με το που έμπαινες στον χώρο να καθίσεις στη θέση σου και αν κάποιος σηκωνόταν, αμέσως του γινόταν πα­ρατήρηση από το προσωπικό να επι­στρέψει πίσω. Είναι γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες στο Ντουμπάι υπήρχαν αρκετοί Έλληνες. Αλλά τα αρνητικά σχό­λια τα δέχτηκαν μόνο όσοι εκτίθενται στη δημοσιότητα, παρόλο που ήταν η μειονότητα. Έπεσαν όλοι πάνω σε αυτούς που γνωρίζουν μέσα από την τηλεόραση ή όσους έχουν ακόλου­θους στα social media, αρκετοί από τους οποίους ήρθαν για να εργαστούν, την ίδια ώρα που υπήρχαν εκατοντάδες Έλληνες που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να κάνουν διακοπές. Ακόμα κι εγώ δέχτηκα αρνητικά σχόλια, παρό­λο που είμαι εδώ από τις αρχές Δεκεμ­βρίου και θα μείνω μέχρι τον Μάρτιο γιατί έχω φωτογραφίσεις και διαφημι­στικές καμπάνιες που τρέχουν.

Πηγή: parapolitika.gr