«Έμαθα με πόσα λεφτά έκλεισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha για 2 χρόνια». «Είναι αεριτζίδικα λεφτά γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τι μπορεί να κάνει η κοπέλα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπέγραψε με τον Alpha και ένα μήνυμα που ήρθε στο «Πρωινό» αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό των αμοιβών της. Στο πλατό είχαμε λιποθυμίες και την «έκρηξη» του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλαβε το μήνυμα στο κινητό του και αναφώνησε: «Χριστέ μου. Έμαθα με πόσα λεφτά έκλεισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha για 2 χρόνια. Χριστέ μου. Είναι πολλά…

Είναι αεριτζίδικα λεφτά γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τι μπορεί να κάνει η κοπέλα. Αυτό το χτίσαμε όλοι εμείς και πήγε και το πούλησε. Να μιλήσει η Τσιμτσιλή, να πάει να κάνει φασαρία.

Εγώ βγάζω το καπέλο στην Έλενα Χριστοπούλου που μπόρεσε και κατάφερε το μάξιμουμ για ένα πρόσωπο που ακόμα δεν το έχουμε δει. Δεν έχει 2 δευτερόλεπτα live εκπομπής στην τηλεόραση και πούλησε τον εαυτό της τόσο υπέρογκα».

«Δεν θα πούμε το ποσό. Κρατάμε μόνο ότι είναι πολλά τα χρήματα», σημείωσε η Φαίη Σκορδά δεν ειπώθηκε η αμοιβή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πηγή: parapolitika.gr