«Αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του»

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε για την πολύ άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος στη συνεργασία τους, σε βαθμό που την ανάγκασε να αποχωρήσει από το πρόγραμμα που έκαναν μαζί.

«Δε θα επαναλάμβανα ποτέ την συνεργασία μου με την Μάκη Χριστοδουλόπουλο» δήλωσε η Λίτσα Ραγκούση στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του.»

«Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία, κακώς βέβαια. Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφραγίσανε για έναν μήνα για κάποιο λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του.»

Πηγή: parapolitika.gr