Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2023 το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον έρωτα ανάμεσα σε δύο γυναίκες

Μία ακόμα viral σκηνή
, που απαθανάτισε ένα φιλί ανάμεσα σε δύο γυναίκες, ήρθε για να προστεθεί στην «περιπετειώδη» διαδρομή της ελληνικής τηλεόρασης στον τομέα της αποδοχής της διαφορετικότητας και των ταμπού.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το «Maestro» και το viral gay φιλί ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, ένα λεσβιακό φιλί στη «Γη της Ελιάς» προκάλεσε την επιβράβευση του κοινού για τους συντελεστές της σειράς.

Στο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA που προβλήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2023 το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον έρωτα ανάμεσα σε δύο γυναίκες να εκδηλώνεται μέσα από το φιλί της «Αλκμήνης» και της «Αντωνίας».

Δείτε τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί:

Το κοινό επικρότησε τις δύο ηθοποιούς Αγγελική Κιντώνη και Νάγια Τ. Καρακώστα, αλλά και τον σκηνοθέτη της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου, για τη διάθεσή τους να περνούν προοδευτικά μηνύματα στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Μεταξύ άλλων οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σημείωσαν στα σχόλιά τους: «Αν ένα απλό φιλί το θεωρείς κάτι ανήθικο, το λάθος είσαι εσύ», «Υπέροχο το φιλί της Αλκμήνης. Μπράβο στο mega», «Επιτέλους, κάθε τέτοια σκηνή που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση είναι ένα βήμα», «Η αγάπη είναι για όλους. Και το φιλί είναι απλά μία στιγμή αγάπης. Αν στην αγάπη βλέπετε κάτι αρνητικό, είστε απλά λάθος», ήταν ορισμένα από τα μηνύματα που διακινήθηκαν στο διαδίκτυο, μαρτυρώντας τον θετικό αντίκτυπο της ερωτικής σκηνής μεταξύ των γυναικείων χαρακτήρων της «Γης της Ελιάς».

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter:

Πηγή: parapolitika.gr