Κάθε βράδυ από Κυριακή έως Πέμπτη, στις 21:00

Οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς και ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να προστεθεί στο δυναμικό της επιτυχημένης σειράς του MEGA. Έκπληξη είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί αυτόν το νέο χαρακτήρα και έρχεται από μακριά για να εμπλουτίσει το δυνατό καστ της σειράς.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ελένη, ο ηθοποιός που θα εισβάλλει στη σειρά, επηρεάζοντας τις εξελίξεις, είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον Σάββα, πρώην γαμπρό του Λυκούργου.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει με την οικογένειά του και εργάζεται στο Λος Άντζελες, αλλά αποδέχτηκε με πολλή χαρά την πρόταση των δημιουργών της «Γης της Ελιάς» να συμμετέχει στη σειρά.

Πώς θα επηρεάσει τις εξελίξεις ο Σάββας;

Ο Σάββας είναι ο πρώην σύζυγος της Ισμήνης (Αντωνία Χαραλάμπους), της κόρης του Λυκούργου, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Η Ισμήνη χώρισε τον Σάββα κι επιστρέφει στη Μάνη από τη Γερμανία όπου ζούσαν, μαζί με το παιδί τους.

Ο Σάββας είναι ένας χαρακτήρας με ιδιαιτερότητες, που θα αποκαλυφθούν σιγά-σιγά, φέρνοντας ανατροπές στη ζωή όχι μόνο του Λυκούργου, αλλά και άλλων χαρακτήρων της σειράς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»:

Πηγή: parapolitika.gr