Όσα είπε στον Νίκο Μουτσινά

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και απόρησε πώς δεν έχουν κάνει ακόμα εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Πώς σχολίασε το ότι παραμένει σταθερή στην εκπομπή της τα Σαββατοκύριακα; «Αγαπώ τα Σαββατοκύριακα γιατί αισθάνομαι ότι είναι ένα άλλο είδους κοινό που παρακολουθεί, έχει μια άλλη θεματολογία. Μου ταίριαξε. Έχω σεβασμό στο κανάλι που εργάζομαι όταν αισθάνομαι ότι εισπράττω σεβασμό από το κανάλι. Μένω εκεί που εργάζομαι όταν περνάω καλά, νιώθω ότι με αγαπούν αλλά δεν πολυβολεύομαι όσο νομίζεις. Αν αισθανθώ ότι με αδικούν τότε μπορεί να φύγω. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Για να με βλέπεις εκεί τώρα σημαίνει ότι είμαι καλά» είπε.

«Τους εκνεύριζε κάποιες φορές, με ερωτεύονταν για το μυαλό μου» είπε για τους συντρόφους της.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια φάση που είναι πολύ ευτυχισμένη. Όταν είσαι στα ντουζένια σου έχεις μια λαχτάρα να το μοιραστείς» είπε για την αλλαγή στάσης της και το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν ξέρω αν είμαι καλή στο ριάλιτι. Δοκιμάστηκα μία φορά και δεν ήμουν καλή» απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν παρουσιάζει το Battle of the couples, για το οποίο δήλωσε ότι θα είναι φουλ της ίντριγκας.

«Εγώ  ωραίο το βρίσκω που γύρισε ο Γιώργος Λιάγκας» σχολίασε.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά και στη συζήτηση μπήκε και όλο αυτό που έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τη Σοφία Μπεκατώρου, αλλά και οι αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.  «Όχι, εγώ ευτυχώς δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Αλλά αισθάνομαι ακριβώς αυτό που λες κι εσύ, σαν να δόθηκε ένα σύνθημα και άνοιξαν τα στόματα. Ήταν και πολύ συγκινητική η Ζέτα σήμερα, συγκλονιστική θα έλεγα. Και βλέπω και μια παρότρυνση από μέρους της Σοφίας Μπεκατώρου και τα Ζέτας Δούκα, ότι μιλήστε. Δηλαδή, ακούω αυτό το ρήμα στην προστακτική, μιλήστε, μιλήστε μιλήστε… Και θεωρώ ότι θα ακούσουμε κι άλλα, δυστυχώς. Το δυστυχώς επειδή συνέβησαν, ευτυχώς που θα φανερωθούν», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Το θέμα είναι να νιώσει η γυναίκα ότι δεν είναι μόνη. Δηλαδή, όσο περισσότερες αποφασίσουν να μιλήσουν και να δημοσιοποιήσουν την όποια τραγωδία, βία, κακοποίηση έχουν υποστεί, τόσο περισσότερο θάρρος θα πάρουν και οι υπόλοιπες. Πλέον γίνεται πολύ μεγάλο ανακάτεμα, πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Ειδικά αυτά τα τελευταία δύο χρόνια που μας εξανάγκασαν να μείνουμε μέσα και επειδή δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε στο… εξωτερικό, ταξιδεύουμε στο… εσωτερικό», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: parapolitika.gr