Εάν η Φώφη Γεννηματά θέλει να δώσει ένα τέλος στα σενάρια περί υπόγειας συνεννόησης του ΚΙΝ.ΑΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα, θα πρέπει να προχωρήσει σε επιθετικές ενέργειες εναντίον της Κουμουνδούρου, ώστε η περίφημη στρατηγική της πολιτικής αυτονομίας του κόμματός της να μην επιδέχεται καμία αμφισβήτηση ούτε στο εσωτερικό της χώρας μήτε στο εξωτερικό. Και λέμε «στο εξωτερικό», διότι από εκεί ξεκινά το κακό και συγκεκριμένα από τους κόλπους του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, το οποίο έχει αγκαλιάσει τον Αλ. Τσίπρα και τον έχει κάθε φορά πρώτο τραπέζι πίστα στις συνεδριάσεις του. Αυτό το καλαμπούρι πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή.

Δεν μπορεί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ηγείται ενός κόμματος που θεσμικά ανήκει στην ομάδα της ευρωπαϊκής Αριστεράς και κατά καιρούς δείχνει να φλερτάρει με την ιδέα να ενσωματωθεί σε μια νέα πολιτική οικογένεια της Ε.Ε., αυτή του Εμ. Μα κρόν, να τους γλεντάει έτσι στη Χαριλάου Τρικούπη και η Φ. Γεννηματά να μην αντιδρά.

Διότι στις προπαρασκευαστικές συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις οποίες συμμετέχει με τον Αλ. Τσίπρα, δεν έχει γυρίσει μία φορά να πει: «Συγγνώμη, κύριοι, πώς καλείτε έναν άνθρωπο που δεν είναι μέλος της οργάνωσής μας, αλλά, αντιθέτως, τη χρησιμοποιεί για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, με σκοπό να “αφανίσει” εμάς, που είμαστε οι νόμιμοι εκφραστές του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ελλάδα;». Τόσο απλά!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παραπολιτικά το Σάββαατο 09 Μαΐου

Πηγή: parapolitika.gr