Όσο, λοιπόν, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τον αφήνει να οικειοποιείται τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ, δίχως να τον επαναφέρει στην τάξη, τόσο η στάση της αρχίζει να παρεξηγείται

Η Φώφη Γεννηματά
, με το να κρατάει ίσες αποστάσεις από τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που θα πετύχει είναι να βρεθεί υπόλογη στους πιστούς ψηφοφόρους του ΚΙΝ.ΑΛ., ακριβώς επειδή δεν περιφρουρεί το κόμμα από την κλιμακούμενη εκστρατεία λεηλασίας που επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας. Διότι μπορεί και στη Ν.Δ. να έχουν προσχωρήσει στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, αλλά τη ζημιά στο πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα δεν την έκανε η Δεξιά, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.

Όσο, λοιπόν, η Φώφη Γεννηματά τον αφήνει να αλωνίζει και να οικειοποιείται σύμβολα, συνθήματα, χρώματα και αρώματα του ΠΑΣΟΚ, δίχως να τον επαναφέρει στην τάξη, τόσο η στάση της αρχίζει να παρεξηγείται. Γιατί δεν γίνεται ο Αλέξης Τσίπρας να μιλά για «προοδευτική διακυβέρνηση» από τη ΔΕΘ και να διευκρινίζει πως θα έχει και πάλι ο ίδιος τον πρώτο λόγο σε μια τέτοια προοπτική, αλλά η Φώφη Γεννηματά να μην κάνει μια δήλωση «εξαίρεσής» του από το συγκεκριμένο σενάριο. Αυτό δείχνει παραίτηση, ηττοπάθεια και ομολογία πως τον χώρο που φιλοδοξεί να εκφράσει και να πολλαπλασιάσει τον «κουμαντάρει» άλλος, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας. Και μην εκπλαγεί αν στις εσωκομματικές εκλογές το «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» μέτωπο εντός του ΚΙΝ.ΑΛ. αποκτήσει χαρακτήρα «εκδικητικότητας» προς το πρόσωπό της. Δηλαδή, να ψηφίζουν εναντίον της λόγω Τσίπρα.

Πηγή: parapolitika.gr