Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες από τις δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου στα social media και έχει δεχτεί σφοδρή κριτική όταν είπε: «Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός στη συνέντευξή της. «Βullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου επειδή εξαρτάσαι από αυτόν. Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία…».

Η αντίδραση της Φιλαρέτης Κομνηνού

Η συνάδελφός της Φιλαρέτη Κομνηνού με μια δηκτική ανάρτηση στο Instagram απάντησε στη δήλωσή της μιλώντας για έναν άνθρωπο από το Μπαγκλαντές και την προσωπική της ιστορία.

«Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί «γεια σου φίλη μου” η ψυχή μου γαληνεύει… ψάξτε αλλού για bullying» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πηγή: parapolitika.gr