Οι μέρες της καραντίνας για την παρουσιάστρια συνεχίζονται και σημασία για εκείνη έχει η ασφάλεια και η υγεία των δύο της γιων. Το νέο μήνυμα της παρουσιάστριας για την κατάσταση της υγείας της.

Η Φαίη Σκορδά πριν από 11 μέρες ενημέρωσε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η ίδια από την αρχή είχε αναφέρει πως δεν είχε κανένα σύμπτωμα και πως πήρε την απόφαση να εξεταστεί για τον ιό, καθώς άτομα από το περιβάλλον της είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς.

Οι μέρες της καραντίνας για την παρουσιάστρια συνεχίζονται και σημασία για εκείνη έχει η ασφάλεια και η υγεία των δύο της γιων.

Η Φαίη κρατά τις αποστάσεις ασφαλείας, παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα μέσα στο σπίτι και στη νέα της ανάρτηση στο Instagram δεν κρύβει πως ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά της τους μικρούς Δημήτρη και Γιάννη.

Μέσα από νέο της μήνυμα ευχαρίστησε όλους όσοι της έχουν στείλει ευχές.

«Ελπίζω κι εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ συνεχίζω χωρίς συμπτώματα και το μόνο που περιμένω είναι να τα αγκαλιάσω σφιχτά. Σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λόγια και για το ενδιαφέρον σας. Κάντε μια αγκαλιά στα παιδάκια σας και για μένα», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην ανάρτησή της, που συνοδευόταν από μια φωτογραφία των γιων της.

Πηγή: parapolitika.gr