Τα μοναδικά,exclusive προϊόντα της νέας σειράς LUXIOUS της LA BIORED, από τη HEREMCO χρειάζονταν μια εξίσου μοναδική και ξεχωριστή καμπάνια. Γι’ αυτό η Istopolis Group σε συνεργασία με την Davlas&Partners, ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία την νέα διαφημιστική καμπάνια της LA BIORED για λογαριασμό της HEREMCO.

Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως απαιτητική παραγωγή που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλα τα mediaκαι που κατάφερε να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την πολυτέλεια και την μοναδικότητα των προϊόντων LA BIORED.

Μούσα της καμπάνιας αυτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Φαίη Σκορδά. Η φυσικότητα και η αίγλη του προσώπου της ταιριάζουν αρμονικά με την φυσική σύνθεση των προϊόντων της νέας σειράς LUXIOUS και με την λάμψη που προσφέρουν στην επιδερμίδα.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει για τα γυρίσματα της καμπάνιας φόρεμα Yves Saint Laurent από την Grigio Boutique και πέδιλα Dukas.

Όλα τα φωτογραφικά κλικ καθώς και το πορτραίτο της Φαίης για την φωτογράφιση της καμπάνιας, απαθανάτισε ο Κώστας Κουτάγιαρ .

thumbnail
Θωμάς Κοκόνογλου, CEO της Istopolis Group ,Γιώργος Ντάβλας, Φαίη Σκορδά, Χάρης Χατζηβασίλης, διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας HEREMCO και Δημήτρης Χαντζίκος, πρόεδρος της εταιρείας HEREMCO ,στα γυρίσματα της καμπάνιας για την νέα σειρά LUXIOUS της LA BIORED

Πηγή: parapolitika.gr