«Είμαι τηλεπερσόνα όταν ανεβαίνω στο stage, μεταμορφώνομαι» παραδέχθηκε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από το My Style Rocks, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Η εκρηκτική πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ αποκάλυψε, με ηρεμία, την αιτία της απόφασης να εγκαταλείψει το My Style Rocks!

«Είμαι καλά. προσπαθώ να ηρεμήσω μετά από όλα αυτά που έγιναν. Ήταν σκληρά και επικίνδυνα αλλά προχωράμε και όλα είναι καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Η οικειοθελής μου αποχώρηση δεν έχει καμία σχέση με τον καβγά με τον Στέλιο Κουδουνάρη. Τους κριτές τους αγαπώ, τους σέβομαι, είναι επαγγελματίες και θέλω να ξανασυνεργαστώ κάποια στιγμή σε κάτι άλλο μαζί τους. Μου έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην επαφή και είναι άνθρωποι που έχω στην καρδιά μου. Η αιτία είναι η παραγωγή. Η παραγωγή με έδιωξε και δεν τους άξιζα να μείνω άλλο εκεί».

«Στην κανονική μου ζωή είμαι ήρεμη. Είμαι τηλεπερσόνα όταν ανεβαίνω στο stage, μεταμορφώνομαι. Νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε πολλούς χαρακτήρες. Δεν είμαστε φλατ, δεν είμαστε ένα. Στην παραγωγή όμως άρεσε αυτό, την συνέφερε κιόλας λόγω των νούμερων των οποίων έφερνα, απλά θεώρησα ότι πλέον δεν με σέβεται, δεν θέλει να με κρατήσει και άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Είναι το καλύτερο που έχω κάνει, δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής. Ναι, έμαθα ότι είμαι μια τηλεπερσόνα που δεν το ήξερα και το ανακάλυψα μέσω του παιχνιδιού» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Μια διαφορετική εξομολόγηση από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Πρωινό…

Πηγή: parapolitika.gr