Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει να φροντίζει τον εαυτό της, ώστε να επανέλθει το σώμα της

Τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου η Εύα Τσάχρα έγινε μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο το κοριτσάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Άλεξ Μπούντρο.

«Ήρθες μέσα στο σκοτάδι και τον πόλεμο, για να φέρεις το Φως και την Ειρήνη! Σ’ ευχαριστούμε που επέλεξες εμάς για γονείς σου μικρή μας Άρτεμις!! Μακάρι να φανούμε αντάξιοι του δώρου σου! Θα βάλω τα δυνατά μου. Σ αγαπώ», ήταν τα τρυφερά λόγια της, όταν ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

Η τραγουδίστρια, το ταλέντο της οποίας γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή που είχε στο The Voice, αλλά και το YFSF, περνά τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τη μικρή της που όπως έχει αποκαλύψει θα πάρει το όνομα Άρτεμις. Πέρα όμως από τη μικρή και τον σύζυγό της, έχει ξεκινήσει να φροντίζει και τον εαυτό της, ώστε να επανέλθει το σώμα της μετά τον τοκετό.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που μοιράστηκε, η τραγουδίστρια έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης και έστειλε το μήνυμά της στα κορίτσια γράφοντας: «18 μέρες μετά τη γέννα! Κορίτσια υπάρχει ελπίδα!».

tsaxra2

Δείτε τη φωτογραφία της:

Πηγή: parapolitika.gr