Σχετικά με το τηλεοπτικό σποτ που αποσύρθηκε

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, στο προφίλ του στο facebook, επιτέθηκε φραστικά στον Χρήστο Λούλη, σχετικά με το τηλεοπτικό σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και το μήνυμα για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες.

Ο τραγουδιστής διαφωνεί με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου σποτ και εγραψε χαρακτηριστικά: «Του Χρήστου του είπαν να μας πει να μην πηγαίνουμε βόλτα στην πλατεία. Ο Χρήστος μας κοιτάει στα μάτια και μας λέει να μην βρισκόμαστε με τις παρέες μας γιατί εκεί μπορεί να είναι και ο «ιός»… Ο Χρήστος δεν έχει καταλάβει τίποτα… ή ακόμα χειρότερα έχει καταλάβει και παρόλα αυτά κάνει τον παπαγάλο τους… Μη κάνεις σαν τον Χρήστο»…

Ο Χρήστος Λούλης έδωσε σήμερα τη δική του εξήγηση σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο. Για το σποτ που από πολλούς θεωρήθηκε πως έχει σεξιστικό περιεχόμενο και τελικά αποσύρθηκε ο ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, πώς το σποτάκι δεν πέτυχε τη δουλειά του καθώς ο κόσμος έμεινε σε κάτι άλλο και όχι στο μήνυμα για την αποφυγή συνωστιμού στις πλατείες.

Πηγή: parapolitika.gr