Ξεκίνησε την καριέρα της στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως αναλύτρια στο τµήµα επενδυτικής τραπεζικής της Goldman Sachs για µια τριετία

Είναι µία από τις… «Επικίνδυνες» που ήρθαν στην ΕΡΤ2 και «µιλούν» για τις έµφυλες ανισότητες και τη θέση των γυναικών στην Ελλάδα σήµερα. Ο λόγος για την κόρη του αναπληρωτή υπουργού Οικονοµικών, Θόδωρου Σκυλακάκη, Μαριάννα, η οποία µαζί µε τη Μαρία Γιαννιού και τη Στέλλα Κάσδαγλη δίνουν η µία τη σκυτάλη στην άλλη, αναλαµβάνοντας σε κάθε επεισόδιο να συντονίσουν µια διαφορετική συζήτηση γύρω από ζητήµατα που σχετίζονται µε τα έµφυλα στερεότυπα, τον σεξισµό και την έµφυλη βία. Μια εκποµπή σε σκηνοθεσία της Γεύης ∆ηµητρακοπούλου, µε τη Σοφία Ευτυχιάδου και την Αννα Ρούτση στην αρχισυνταξία και σε εκτέλεση παραγωγής της ελc productions.

Η Μαριάννα Σκυλακάκη είναι οικονοµολόγος, εκδότρια και αρχισυντάκτρια της «αθηΝΕΑ», του βραβευµένου ελληνικού διαδικτυακού µέσου ενηµέρωσης, που είναι στραµµένο στο µέλλον. Σπούδασε Oικονοµικά και Πολιτικές Επιστήµες στο Πανεπιστήµιο του Bristol και κατέχει µεταπτυχιακό στη ∆ηµόσια ∆ιοίκηση (MPA in Public Policy & Management) από το London School of Economics. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως αναλύτρια στο τµήµα επενδυτικής τραπεζικής της Goldman Sachs για µια τριετία.

Πηγή: parapolitika.gr