«Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα», είχε πει η όμορφη πολιτικός

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει ο «μυστικός γάμος» της Έλενας Ράπτη τον Μάιο του 2019, εν μέσω μάλιστα προεκλογικής περιόδου. 

Αντίστοιχα αιφνιδιαστικός ήταν και ο χωρισμός της όμορφης βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Πριν δύο χρόνια υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο, η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε τον άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας Κίμωνα Μπάλλα.

Σήμερα, με το ίδιο πέπλο μυστηρίου τυλίχτηκε και ο χωρισμός της. Ωστόσο η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης σε μια αινιγματική συνέντευξή της στο ΟΚ τον Απρίλιο, είχε προαναγγείλει τις σημαντικές αλλαγές στην προσωπική της ζωή, όπου είχε κάνει λόγο για προσωπικά λάθη και επιλογές. Η εντυπωσιακή πολιτικός είχε επίσης δηλώσει ότι τα προσωπικά της λάθη τα λέει μόνο στον πνευματικό της.

Τι είχε αναφέρει η Έλενα Ράπτη:

«Όταν κάνω λάθη κοιτάζω να τα διορθώσω. Αν, πάλι, έχω στεναχωρήσει κάποιον άθελά μου, φροντίζω να ζητήσω συγγνώμη και να επανορθώσω. Τα προσωπικά μου λάθη τα καταθέτω μόνο στον πνευματικό μου και έτσι αναπαύομαι ψυχικά…Όλοι στη ζωή έχουμε κάνει και επιτυχίες και αποτυχίες. Πράγματα που κάνουμε σωστά, αλλά και πράγματα που κάνουμε λάθος. Κάνω κάθε βράδυ τον απολογισμό της ημέρας που πέρασε. Και νιώθω μέσα μου καλά κάθε φορά που πιστεύω ότι κάνω το σωστό».

Κλείνοντας την συνέντευξή της πάντως, στην επισήμανση του δημοσιογράφου «θέλω να μάθω αν είναι ευτυχισμένη με την ζωή της και τις επιλογές της μέχρι σήμερα», η Έλενα Ράπτη εξομολογείται: «Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Επιλέγω να στέκομαι στα θετικά και να παίρνω δύναμη από αυτά. Και επιλέγω να μοιράζομαι δημόσια ότι είναι καλό και ευχάριστο. Ό,τι είναι στενάχωρο το κρύβω καλά μέσα μου και το κρατώ για εμένα. Δεν το μοιράζομαι».

Πηγή: parapolitika.gr