Η γνωστή τραγουδίστρια, όπως κι όλοι οι συμμετέχοντες του παιχνιδιού, πέρασαν πολλές κακουχίες στον Άγιο Δομίνικο και κυρίως πείνα, η οποία φαίνεται πως παραμένει αξέχαστη και μετά το πέρας του reality.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες εκτός Survivor και έτσι έχει επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς της. Η γνωστή τραγουδίστρια, όπως κι όλοι οι συμμετέχοντες του παιχνιδιού, πέρασαν πολλές κακουχίες στον Άγιο Δομίνικο και κυρίως πείνα, η οποία φαίνεται πως παραμένει αξέχαστη και μετά το πέρας του reality.

Έτσι, οι περισσότεροι εξ αυτών, όταν γυρίζουν στη χώρα τους, το ρίχνουν στο φαγητό και γεύονται ξανά και ξανά όλα τα αγαπημένα τους φαγητά και γλυκά. Μετά την Άννα Μαρία Βέλλη, που πήρε αρκετά κιλά μετά το Survivor, καθώς δεν σταματά να απολαμβάνει το φαγητό, σειρά είχε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως έφαγε λίγο παραπάνω το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η άλλοτε επίπεδη κοιλία της, να μεγαλώσει. Η ίδια, τρολάροντας τον εαυτό της, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει τρυφερά την κοιλιά της και σχολιάζει: “Happy Mother’s Day”.

Πηγή: parapolitika.gr