Εκτός από τα μανιτάρια, ο Παππάς ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να οργανώσει τους προεδρικούς ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Μάλλον τα πλήρωσαν τα αστειάκια που έκαναν στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Γιαννούλης
. Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και ο αναπληρωτής του ανέβηκαν σε κάποιο βαγόνι του ΟΣΕ και δημιούργησαν ολόκληρο ζήτημα. Βρήκαν, λέει, μανιτάρια εντός ενός εν ενεργεία οχήματος, με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης να μιλά για «μανιτάρια αλά τρεν» που δήθεν προσφέρει η κυβέρνηση στους πολίτες. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που πρόσφερε ένα καλό… επιδόρπιο. «Η δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας αποτελεί σοβαρό λάθος, αφού δεν απεικονίζει πραγματικά περιστατικά. Το συγκεκριμένο τρένο βρίσκεται για παραπάνω από έναν μήνα εκτός δρομολογίων για συντήρηση, ενώ ειδικά αυτή την περίοδο τα θέματα απολύμανσης και καθαριότητας είναι πρώτη προτεραιότητα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τους σχετικούς δείκτες ποιότητας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το τελευταίο τρίμηνο, σύμφωνα με τους οποίους 74,01% των επιβατών αξιολογούν πολύ καλά την καθαριότητα των τρένων», απάντησε ο οργανισμός.

Ο Παππάς αντιλήφθηκε το λάθος του, λέγοντας ότι ήταν «λάθος το “μανιτάρια αλά τρεν”, αλλά όχι η ανάδειξη της φωτογραφίας». Κατά τα λοιπά, και εκτός από τα μανιτάρια, ο Παππάς ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να οργανώσει τους προεδρικούς ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι, μαζί με τον Χρήστο Σπίρτζη προήδρευσαν σύσκεψης των προεδρικών της Θεσσαλονίκης, όπου συζητήθηκαν θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά κυρίως η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και η προετοιμασία της προεδρικής τάσης της Κίνησης Μελών, ενόψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος. Εχουν ενδιαφέρον εδώ οι συμμετοχές στη σύσκεψη. Εκτός από το δίδυμο Σπίρτζη – Παππά, το «παρών» έδωσαν ο πρώην συντονιστής της Θεσσαλονίκης Χρήστος Δουίτσης και οι βουλευτές Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης και Γιάννης Αμανατίδης. Φαίνεται, δε, ότι το δίδυμο Νοτοπούλου – Γιαννούλη έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο των προεδρικών, κάτι που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει σαφές σε όλους.

Πηγή: parapolitika.gr