Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για τη ζωή της, τις σκέψεις της αλλά και πώς την άλλαξε η μητρότητα

Σε μια από τις σπάνιες και επιλεκτικές συνεντεύξεις η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε στο «Συνάντησης της ΕΡΤ» και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για τη ζωή της, τις σκέψεις της αλλά και πώς την άλλαξε η μητρότητα. «Πάρα πολλές φορές έχω αμφισβητήσει αυτό που κάνω, γιατί πάρα πολλές φορές έχω βάλει τον εαυτό μου να τον συγκρίνω με κάποιον άλλο» αποκάλυψε, μέσα σε όλα, η Χάρις Αλεξίου στην κουβέντα με τον καλό της φίλο, Γιώργο Νανούρη.

«Έβλεπα την Μαρινέλλα τις προάλλες… Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της»! Όταν ο Γιώργος Νανούρης θύμισε στην αγαπημένη ερμηνεύτρια την σύνδεση με την υποκριτική, εκείνη με χαμόγελο πρόδωσε πως «ερωτεύτηκα και τα παράτησα. Δεν προλάβαινα. Και τραγουδούσα. Πότε θα τον έβλεπα τον άνθρωπο». «Όταν έγινα μάνα είπα ότι δεν επιτρέπεται από εδώ και πέρα να μην είμαι καλά. Δηλαδή καμία μαύρη σκέψη, όλα γίνονται στη ζωή, όλα μπορείς να τα περάσεις και τώρα που έχεις αυτό το πλάσμα οφείλεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να ‘σαι καλά», πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Χάρις Αλεξίου.

Πηγή: parapolitika.gr