Η ηθοποιός από την περασμένη Τετάρτη ζει την απόλυτη ευτυχία αφού στον κόσμο ήρθε το δεύτερο παιδάκι της, η κόρη της για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία

Την πρώτη τους βόλτα ως τετραμελής πλέον οικογένεια απόλαυσαν σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δυο τους παιδιά. 

Η ηθοποιός από την περασμένη Τετάρτη ζει την απόλυτη ευτυχία αφού στον κόσμο ήρθε το δεύτερο παιδάκι της, η κόρη της για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η Αθηνά Οικονομάκου που το 2018 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της που μαζί με τον γιο της Μάξιμο αποτελούν πλέον την απόλυτη προτεραιότητά της.

Όπως έχει μάλιστα αποκαλύψει μέσα από ένα Q&A που έκανε, το όνομα που θα πάρει η κόρη της θα είναι διπλό. Το ένα θα είναι το όνομα της πεθεράς της και το άλλο ένα όνομα που αρέσει τόσο στον σύζυγό της όσο και στην ίδια και ξεκινάει από «Σ»

Σήμερα λοιπόν, πέντε μόλις ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της αποφάσισε να κάνει την πρώτη της οικογενειακή βόλτα μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δυο τους παιδιά από την οποία μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία γράφοντας: «Η ζωή μου όλη».

Πηγή: parapolitika.gr