Ο ηθοποιός και η Κλέλια Ανδριωλάτου χώρισαν το καλοκαίρι του 2019 Ο Ρένος Ρώτας και η Κλέλια Ανδριωλάτου υπήρξαν ζευγάρι για αρκετό καιρό, αλλά το καλοκαίρι του 2019 αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι δύο τους μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, όμως έχουν μία πολύ καλή σχέση και μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά, καθώς ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του.

Όταν όμως ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη νέα σχέση της Κλέλιας Ανδριωλάτου, ο Ρένος Ρώτας… σοκαρίστηκε. «Μετά τον χωρισμό σου από την Κλέλια, νομίζω είσαι μοναχικός καβαλάρης», είπε ο δημοσιογράφος με τον ηθοποιό να απαντάει: «Ναι, είμαι μόνος.

Η Κλέλια είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί έτσι απλά να φύγει από τη ζωή μου. Αγαπιόμασταν και αγαπιόμαστε». Η αμέσως επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν: «Όταν εκείνη προχώρησε και ξανά δημιούργησε έναν δεσμό μετά τον χωρισμό σας, πώς το πήρες;». Τότε, ο Ρένος Ρώτας πάγωσε λέγοντας: «Τι; Τι δεσμό; Έχει δεσμό; Ποιον;».

Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή του: Πηγή: parapolitika.gr